Stichting GRAND STAND biedt sinds het begin van deze eeuw een podium aan amateurzangers die houden van zingen, dansen en acteren. Houd je van musical, heb je een leuke zangstem, acteertalent en het lef om op een podium te staan? Zing je graag in een koor? Durf je ook solo te zingen? Dan is dit koor misschien wel de juiste plek voor jou!

Nieuw musicalproject in 2020: ‘Let’s misbehave!’

Het was weer swingen van de bovenste plank in de voorstelling ‘Say it with music!’ De voorstelling is met groot enthousiasme uitgevoerd èn ontvangen. Redenen genoeg om hard aan de slag te gaan met een nieuw musicalproject. In het najaar van 2020 willen wij ‘Let’s misbehave!’ voor het voetlicht brengen. In een relatief korte tijd maken we met elkaar een swingende voorstelling met bekende en minder bekende nummers uit The American Songbook van o.m. Gershwin, Berlin en Cole Porter.  Er staan verrassende meerstemmige koorarrangementen, duetten en kwartetten op het programma. En voor wie dat wil is het mogelijk een solo te doen. Dit alles wordt begeleid door een fantastisch muziekcombo onder leiding van Truus Engels.

Het programma staat voorlopig gepland in het najaar van 2020 en omvat  5 avondrepetities, een generale repetitie met muzikanten en tenslotte een swingende voorstelling. Vanwege de korte doorlooptijd wordt van je verwacht dat je de nummers zoveel mogelijk thuis instudeert.

Repetities

Voor de eerste repetitie betaal je € 12,50. Als je besluit mee te doen met het project wordt dit bedrag verrekend met de contributie. We repeteren 7x op een donderdagavond van 20:00 – 22:00u. Houd deze website in de gaten voor het actuele repetitieschema.

Kosten

voor het hele project € 95,- p.p.

Dit project gaat alleen van start bij minimaal 15 deelnemers.

Aanmelden

Interesse? Meld je hier aan!

Locatie

Theater de Cameleon, 3de Kostverlorenkade 35, Amsterdam