Klassiek koorzang in Amsterdam

GRAND STAND Classickoor start op 03 september 2024 met de repetities voor het Kerstconcert in de Engelse Kerk in Amsterdam.  Er is weer plaats voor gemotiveerde koorzangers. Alle stemmen; bassen, tenoren alten en sopranen zijn welkom!

Onder leiding van Adriaen van der Veen studeren we klassieke meerstemmige koorwerken. Hoofdwerk van dit concert is het Magnificat van Antonio Vivaldi. Verder zingen we werken van Buxtehude en J.S. Bach. Traditiegetrouw sluiten we af met bekende en onbekende kerstliederen van over de hele wereld uit repertoire van voorgaande jaren. Er wordt zowel in groot koor als in kleinere ensembles gezongen. En er is  plek voor een enkele solist. Bladmuziek kunnen lezen is prettig, maar geen vereiste.


Gratis proefrepetitie
De eerste kennismaking en proefrepetitie is gratis. U bent welkom op 03 september 2024 in het Claverhuis, Elandsgracht 70, Amsterdam. Inloop om 20:15u.

Concerten
We streven naar de uitvoering van een concert in de Engelse kerk op het Begijnhof in Amsterdam. Tijdens de klankrepetitie en bij het concert worden we begeleid door een muzikaal ensemble gevormd uit studenten en professionals van het Conservatorium Amsterdam.

Bijdrage
De bijdrage voor dit seizoen bedraagt € 175,- p.p.
Dit project kan alleen doorgaan met minimaal 18 deelnemers in verschillende stemgroepen. Als het aantal deelnemers te laag is, gaat het project niet door. Reeds gestorte bijdragen worden dan volledig terug betaald.

Meer informatie en aanmelden
Vragen? Bel naar Adriaen van der Veen (06 – 222 478 38).
Heb je belangstelling meld je hier aan voor de eerste gratis proefrepetitie.

Repetities & concert
We repeteren wekelijks op dinsdagavond van 20:30 – 22:00u – inloop om 20:15u.

Data voor de klankrepetitie en de generale repetitie volgen.

Het concert staat gepland 14 december 2024.

Locatie: Het Claverhuis
Elandsgracht 70 Amsterdam
in de Jordaan. Bereikbaar met tram 5